Home Dětský pokoj inspirace Dětský pokoj pro usilovné školáky

Dětský pokoj pro usilovné školáky

by Anita Erdeluiova

V čase, kdy vaše dítě nastupuje do školy se hodně věcí  změní. Dětský pokoj, který původně sloužil zejména na odpočinek a hry,  se částečně změní na „pracoviště“. Školák má přece jen víc povinností a i jiné zájmy a potřeby než dítě v předškolním věku. Co by nemělo v pokoji chybět a jak ho zařídit, aby byl funkční a zároveň se líbil vašemu dítěti?

Studentský pokoj Gemo 3

Studentský pokoj Gemo 3

Jak by měl vypadat dětský pokoj ?

Děti na prvním stupni základní školy, tedy ve věku asi 7-10 roků jsou velmi vnímavé. Dětský pokoj a nábytek v něm by měl být originální, barevný a hlavně by se jim měl líbit. Jako rodič jistě víte, co bude vaše dítě potřebovat a co se mu líbí, určitě se ale při výběru ptejte i na názor dětí. Konec konců je to dětský pokoj a tak by měl plnit i představu dětí. Pokud zařizujete pokoj pro teenagery, jejich názor je ještě důležitější, protože je náročnější jim vyhovět a určitě chcete, aby se ve svém pokoji cítili příjemně.

Dětský pokoj Lavendon 4

Dětský pokoj Lavendon 4

Dětský nábytek je dostupný v různých barevných a designových provedeních. S barvami a vzory třeba zacházet opatrně. O 3 – 4 roky se totiž může stát, že váš potomek z toho „vyroste“ a barevný nábytek s obrázky se mu nebude líbit nebo se bude jednoducho stydět. Tím nechceme říci, že barvy do dětského pokoje nepatří, rozhodně zde mají své místo, ale netřeba to s nimi přehánět. Právě proto vám teď představujeme modelovou řadu LavendonGemo.

Studentský pokoj Gemo 2

Studentský pokoj Gemo 2

Gemo – jednoduchý a veselý nábytek

Dětský pokoj bude působit svěže a vesele díky nábytku Gemo, který je sice barevný, ale vhodný i pro starší děti. Barevné jsou totiž jen úchyty a hrany na skříňkách, zásuvkách a dvířkách. Dostupné jsou 3 barevné provedení – dub santana je doplěný červenou, hnědou nebo šedou barvou. Menší děti spíše zaujme zářivá červená barva, starší děti nebo středoškoláci ocení šedou a hnědou.

Studentský pokoj Gemo 1

Studentský pokoj Gemo 1

Modelová řada Gemo obsahuje všechno, co potřebujete na zařízení dětského pokoje školáka – postel, psací stůl, poličky, skříňky i noční stolek. Jednotlivé kusy nábytku tak můžete kombinovat podle dispozice dětského pokoje a potřeb dětí. V nabídce je postel s úložným prostorem i možností přistýlky. Kromě klasické postele Gemo nabízí i patrové postele s úložnými prostory a psacím stolem.

Dětský pokoj Gemo 1

Dětský pokoj Gemo 1

Zakoupit se samozřejmě dají i různé skříňky, poličky a skříně na oblečení. Pokud chcete samostatný psací stůl, k dospozici je klasický nebo rohový stůl i se zásuvkami. Nábytek Gemo je vyrobený z lamina, je nenáročný na údržbu a má zaoblené hrany.

 

Studentský pokoj Gemo 5

Studentský pokoj Gemo 5

Lavendon – dětský pokoj plný barev

Svěží barvy do dětského pokoje přinese nábytek Lavendon. Tato modelová řada je o něco barevnější než Gemo, protože barevné jsou nejen úchyty, ale i některé dvířka, zásuvky a podobně. Nábytek se vyrábí v zářivé zelené a levandulové barvě, v kombinaci s designem jasan coimbra. Je tak vhodný pro menší i větší děti. Nábytek z kvalitního lamina má hrany potažené barevnou ABS páskou, díky čemu jsou hrany odolnější a nábytek efektivnější. Jelikož nábytek je určený především do dětských pokojů, hrany jsou zaoblené.

Dětský pokoj Lavendon 4

Dětský pokoj Lavendon 4

Stejně jako Gemo  i model Lavendon  vám umožní zařídit celý dětský pokoj. V případě postele máte dvě možnosti – postel s úložným prostorem nebo postel s přistýlkou a úložným prostorem. Bez problému tak můžou v dětském pokoji vaší ratolesti přespat  kamarádka nebo kamarád. K posteli můžete přidat i noční stolek se zásuvkou a úložným prostorem.

Dětský pokoj Lavendon 1

Dětský pokoj Lavendon 1

Školák se neobejde bez psacího stolu a vy si můžete vybrat, zda je vhodnější klasický nebo rohový stůl. Na knihy, školní potřeby, hračky a jiné drobnosti jsou ideální poličky a různé skříňky z modelové řady Lavendon. Oblečení najde svoje místo v některé ze skřiní. Jednotlivé kusy můžete kombinovat a využít podle vašich potřeb, rozměrů a dispozic místnosti. Lavendon vám v každém případě nabízí nábytek s dostatečným množstvím úložných prostorů pro všechny potřebné věci vašich dětí.

Dětský pokoj Lavendon 3

Dětský pokoj Lavendon 3

Který model nábytku do dětského pokoje vás oslovil víc – Lavendon nebo Gemo?

Sdílet

Komentáře

komentářů

Môže sa vám páčiť